Customized is een professionele allround coverband met de hits van vroeger en van nu. Van de Bee Gees tot Armin van Buuren,
van Marco Borsato tot Bløf en van ‘poprock’ tot ‘guilty pleasures’, met Customized is er voor een ieder wat wils en maken we zo
een avond waar men nog lang over zal napraten.

De band bestaat in de basis uit 5 professionele muzikanten. Zanger Sven Davis, drummer Benjamin Torbijn, bassist Marijn Wigman,
gitarist Ivo Meijer en toetseniste Sophie Anglionin.

Trek makkelijke schoenen en dansbare kleding aan, want stil blijven staan is pas echt de uitdaging.

Sven Davis

Lead-vocals & Sax
Sven studeerde bij diverse conservatorium docenten aan huis privé muziek(theorie). Naast het optreden geeft hij sinds 2 jaar ook zangles aan zowel kinderen als volwassenen.

In 2013 was Sven te zien in het RTL4 programma Holland's Got Talent waar hij hoge ogen scoorde met de vertolking van het nummer All By Myself waarna hij drie keer een volmondige ja kreeg van de jury. Bekijk hier de auditie van Sven.
Sinds zijn deelname aan dit programma speelte Sven in onder andere Dallas Texas, Berlijn en diverse andere buitenlandse steden.

Met zijn energieke performance en het hoge/brede bereik van zijn stem kan hij alle stijlen aan. Het wordt gegarandeerd feest!

Benjamin Torbijn

Drummer
Benjamin is naast full-time muzikant ook de eigenaar van BIG Samples, een bedrijf gespecialiseerd in het maken van drumsamples.
Buiten live optreden op diverse podia in binnen- en buitenland wordt hij ook regelmatig gevraagd voor studiosessie's.

In 2017 studeerde Benjamin cum laude af aan de 'pop en jazz' afdeling van het conservatorium in Utrecht. Door grote Nederlandse drummers als Lucas van Merwijk (Latin/Fusion), Norman Bonink (Bløf) en Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) werd hij bejubeld met de woorden “He is grooving, a good band drummer and shows his skills”.

Benjamin is muzikaal nooit van slag en met zijn strakke grooves komen de voetjes vanzelf van de vloer!

Marijn Wigman

Bassist
Ook Marijn is afkomstig van de 'pop en jazz' afdeling van het conservatorium van Utrecht en is een veelgevraagd bassist in het professionele cirquit.
In de zomer van 2017 speelde hij in een uitverkochte Johan Cruijff Arena Amsterdam tijdens de laatste editie van Sensation White in een groot orkest.

Marijn laat met zijn vijf snaren menig podium op zijn grondveste trillen.
Zijn groovy lijntjes krijgen iedereen in de feeststand!

Ivo Meijer

Gitarist
Ivo studeerde in 2016 af aan de popafdeling van het conservatorium van Haarlem. Sinds dien is hij full-time muzikant en geeft hij naast het optreden gitaarles.

Ivo is ook erg goed in het bespelen van een steel guitar en wordt hierdoor ook regelmatig gevraagd toffe dingen in te spelen in de studio.

Met de indrukwekkende solo's en funky slagjes raakt hij bij iedereen een gevoelige snaar. Zowel met zijn moves als de gitaar!

Sophie Anglionin

Toetseniste

Sophie studeerde in 2015 af aan de pop afdeling van het conservatorium in Haarlem. Sindsdien leeft ook zij full-time van haar passie, de muziek.

Eerder al trad ze op met diverse grote namen waaronder zanger Waylon. Van hem kreeg ze dan ook de bijnaam 'Funky Sophie'. Deze naam behoeft verder geen uitleg. Naast toetseniste is Sophie ook zangeres en verzorgt ze samen met Sven de vocalen in de band.

Muziek is Sophie's passie al vanuit haar roots, er speelt dan ook niemand beter dan zij op de toets!

Een gezellige en energieke groep professionele muzikanten!